CORNITO
Profil nášho rodinného podniku sa skrýva aj v názve nášho podnikania, t. j. vynechanie gluténu ako obilnej bielkoviny pri výrobe niektorých potravín. To poskytuje pomoc ľuďom citlivým na lepok a tým, ktorí trpia celiakiou, ktorých strava nemôže obsahovať túto bielkovinu, ktorá sa nachádza v pšeničnej, jačmennej a ražnej múke. Preto sú potraviny vyrobené z kukuričnej múky nevyhnutné, pretože dnes podľa zdravotných prieskumov trpí celiakiou jeden zo 150 ľudí v Európe.
Bezlepkové výrobky vyrábame od roku 1988. Náš rodinný podnik začal s prvými dvoma produktmi, práškom na chlieb „Emese“ a práškom na koláče „Emese“. Suché cestoviny „Cornito Tóthék pasta“ vznikli v roku 1994 a rýchlo si získali veľkú obľubu medzi našimi zákazníkmi. Sme dodávateľmi pre mnohé nemocnice, dodávame do komerčných kuchýň a dietológovia naše produkty poznajú, používajú a odporúčajú. Suché cestoviny Cornito a ich BIO verzia sú úspešne prítomné aj na západoeurópskych trhoch. Vyrábame ho výlučne z organicky pestovaných surovín. Potom nasledovali cestoviny, strúhanka a potom bezlepková oblátka „Tóthék tallérja“, ktorá mala tiež veľký úspech.
Pri výrobe používame iba prírodné ingrediencie a potraviny, ktoré vyrábame, neobsahujú žiadne konzervačné látky ani farbivá. Ako najstarší maďarský výrobca garantujeme vždy najvyššiu kvalitu a pomáhame tak mnohým ľuďom s touto veľmi náročnou diétou.
Stránka 1 z 2 - 20 položiek celkom