Podrobný popis
HRAŠKA NA OBALOVANIE (PIKANTNÁ) S CESNAKOM A CHILLI Lahodná hrachová zmes, ktorá rozmiešaním iba s vodou slúži na prípravu cestíčka na obaľovanie, vrátane klasických rezňov, ďalej slúži na prípravu placiek, nátierok, dresingov, zahusťovanie a iné. S Hraškou obaľujeme rezne rovnako ako v cestíčku. Hrašku zmiešame s vodou na cestíčko konzistencie horčice, namočeníme obaľovaný kúsku v cestíčku, vložíme do vrstvy rozpáleného tuku a vyprážame dozlatista. Cestíčko dobre drží a neodpadáva. Cestíčko sa vytvorí na rezne tenkú, chrumkavú, jemne pikantnú krustu, ktorá umocní chuť vašich rezňov.Zloženie:
hrach (70 %), zmes obilnín (kukurica, ryža, pšeno), cesnak, soľ s obsahom 40 % draslíka, zmes korenia, chilli
Výživové hodnoty na 100g:
energetická hodnota kj 1466
energetická hodnota kcal 347
tuky 3,6
z toho nasýtené mastné kyseliny 0,9
sacharidy 57
z toho cukry 1,9
bielkoviny 17
vláknina 9,4
soľ 2,5
Krajina pôvodu:
Česká republika
Dodatočné parametre
Kategória: | múky a zmesi na pečenie |
---|---|
Hmotnosť: | 0.25 kg |
EAN: | 8594056220014 |
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
HRAŠKA je unikátny český výrobok, v ktorom sa snúbi lahodná chuť, jednoduchá príprava a skvelé výživové vlastnosti. Tento výsledok je dosiahnutý bez prídavných látok. Hraška neobsahuje lepok, cholesterol, glutaman sodný, konzervanty ani farbivá. Hraška umožňuje jednoducho včleniť do každodenného jedálnička toľko potrebnej strukoviny - hrach.
Jedná sa o suchú zmes (múku), ktorá sa iba zmieša s vodou na cestíčko a podľa typu pripravovaného pokrmu tepelne upraví. Hraška je bohatá na hrubú vlákninu, zinok horčík a je vhodná aj pre bezlepkovú diétu.
Hraška je zmes hrachu, bezlepkových obilnín a korenia. Svojim zložením je uspôsobená na obaľovanie, zahusťovanie, zapekanie, prípadne náhrada vajec.
PRE KOHO JE HRAŠKA URČENÁ?
Vďaka svojmu zloženiu je Hraška vhodná nielen pre rodiny s deťmi, športovcov, školské jedálne, reštaurácie, hotely, nemocnice, catering, vegetariánov, vegánov, ale aj pri celom rade ochorení ako napríklad celiakia (bezlepková diéta), ochorení dnou, alergiách na mlieko a vajcia či pri nadváhe. Hraška je tiež vhodná pre diabetikov, pretože má nízku hladinu glykemického indexu a znižuje hladinu cukru v krvi.
VARENIE S HRAŠKOU JE JEDNODUCHÉ
V klasických receptoch nerobíme žiadne zmeny. S Hraškou postupujeme rovnako, ako keď pracujeme s bielou múkou. Zahustíme polievky, omáčky, guláša. Jednoducho, chutne a zdravo obalíme a osmažíme rezne v jemne pikantnom chrumkavom cestíčku z Hrašky. Z Hrašky Vanilky, pripravíme výborné dezerty, nikto nespozná že sú z hrachu a nemusíme počítať kalórie.