CERIA
HRAŠKA je unikátny český výrobok, v ktorom sa snúbi lahodná chuť, jednoduchá príprava a skvelé výživové vlastnosti. Tento výsledok je dosiahnutý bez prídavných látok. Hraška neobsahuje lepok, cholesterol, glutaman sodný, konzervanty ani farbivá. Hraška umožňuje jednoducho včleniť do každodenného jedálnička toľko potrebnej strukoviny - hrach.
Jedná sa o suchú zmes (múku), ktorá sa iba zmieša s vodou na cestíčko a podľa typu pripravovaného pokrmu tepelne upraví. Hraška je bohatá na hrubú vlákninu, zinok horčík a je vhodná aj pre bezlepkovú diétu.
Hraška je zmes hrachu, bezlepkových obilnín a korenia. Svojim zložením je uspôsobená na obaľovanie, zahusťovanie, zapekanie, prípadne náhrada vajec.
PRE KOHO JE HRAŠKA URČENÁ?
Vďaka svojmu zloženiu je Hraška vhodná nielen pre rodiny s deťmi, športovcov, školské jedálne, reštaurácie, hotely, nemocnice, catering, vegetariánov, vegánov, ale aj pri celom rade ochorení ako napríklad celiakia (bezlepková diéta), ochorení dnou, alergiách na mlieko a vajcia či pri nadváhe. Hraška je tiež vhodná pre diabetikov, pretože má nízku hladinu glykemického indexu a znižuje hladinu cukru v krvi.
VARENIE S HRAŠKOU JE JEDNODUCHÉ
V klasických receptoch nerobíme žiadne zmeny. S Hraškou postupujeme rovnako, ako keď pracujeme s bielou múkou. Zahustíme polievky, omáčky, guláša. Jednoducho, chutne a zdravo obalíme a osmažíme rezne v jemne pikantnom chrumkavom cestíčku z Hrašky. Z Hrašky Vanilky, pripravíme výborné dezerty, nikto nespozná že sú z hrachu a nemusíme počítať kalórie.
Stránka 1 z 1 - 2 položiek celkom